• Home
  • AAA
  • Lees voor
  • Contact
  • Mijn MAX
  • Word lid!
  • Omroep MAX
  • Ontdek meer van de NPO
Heel Holland Bakt logoHeel Holland Bakt logo
Home
Ontdek meer van de NPO
Instagram
Follow @heelhollandbakt
321 Bakken Maar
Uw browser ondersteund geen HTML5
Muziek als ringtone? Download
  • Recepten
  • Uitzendingen
  • Extra
  • App
  • Kandidaten
  • Over
  • Doorbakken
  • Word lid!
  • Pers
  • Contact

  1. Heel Holland Bakt
  2. Extra
  3. Artikelen
  4. Masterclass eclairs maken met Robèrt
  • Artikelen
  • Vraagbaak
  • Begrippen en technieken

Masterclass eclairs maken met Robèrt

Eclairs worden gemaakt van soezendeeg. Het zijn prachtige gebakjes, maar misschien wel één van de moeilijkste soort soezen. Robèrt laat zien welke verhoudingen van ingrediënten je nodig hebt voor een goed soezenbeslag en hoe je er een mooi vloeiend deeg van maakt. Ook laat hij zien hoe je ze opspuit en afbakt. 

Dan is het tijd om de afgebakken eclairs te vullen en te decoreren. Robèrt kiest voor karamel-eclairs die hij vult met karamel cremeux en Zwitserse room. Hij garneert ze met karamel-marsepein schildjes, gekarameliseerde gouden hazelnootjes en chocolade decoraties. Wat een plaatje he? 

Meer masterclasses

Robèrt heeft het afgelopen seizoen diverse masterclasses gegeven aan de kandidaten van Heel Holland Bakt. Van focaccia maken tot taarten decoreren en van chocolade tempereren tot macarons maken. Daar kun je nog wel even mee doorbakken! Bekijk ze allemaal via de site of in de app. 

OmroepMAX logo OmroepMAX logo
  • Recepten
  • Uitzendingen
  • Extra
  • App
  • Kandidaten
  • Over
  • Doorbakken

Overzicht

  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Sitemap
  • Spelregels Vraagbaak

Service

  • Over Omroep MAX
  • Inloggen Mijn MAX
  • MAX Magazine
  • Pers

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Omroep MAX nieuwsbrief

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

Privacyverklaring

Registreren

Aanmelden